Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Toepassingen en markten

COMAP ondersteunt de professional bij de bouw van volledige installaties voor het transport van de energie die door de warmtebron wordt opgewekt (verwarmingsketels, warmtepompen, zonnepanelen, airconditioning, warmwaterboiler, …) naar het afgiftesysteem (radiatoren, vloerverwarming op lage temperatuur, ventiloconvectoren, …)

COMAP kent als geen ander de noden van de monteurs en werkte op basis van die kennis een uniek aanbod uit dat aangepaste totaaloplossingen omvat voor elk onderdeel van de installatie: de uitrusting van de warmtebronnen, primaire en secundaire circuits, interfaces, uitbalancering,  regeling en toebehoren van de afgiftesystemen, waterbehandeling.

Ontdek hier onze totaaloplossingen* voor:

  • Individuele woningen
  • Collectieve woongebouwen
 

* De voorgestelde keuzes komen overeen met het meest rationele gebruik van de componenten, volgens de eigenschappen en het specifieke gebruik van elk van de gebouwen. Deze type-installaties zijn illustratief en kunnen niet als gebruiksklare oplossingen beschouwd worden. Gezien het specifieke karakter van elk project, raadt COMAP aan een ervaren vakman in te schakelen voor de uitwerking en de implementatie van de meest geschikte oplossing.