Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Rusthuis Pont Canal

Rénovation résidence Pont Canal COMAP
Kerngegevens
  • Plaats 
    Cuesmes - Bergen 
  • Start Werf 

2015

  • Duurtijd Werf 

2 maand

  • Oppervlakte 
    1 250 m²

De COMAP oplossing

Er werd voor deze werf gekozen voor een Tacker systeem waarbij  de buizen worden vastgeniet op gespoten PU schuim. De kunststof tackernagels – zeker in combinatie met een systeemtacker en de voorgedrukte rastertekening – maken een snelle montage van de buis mogelijk.

Het interne studiebureau van COMAP stelde een verlegplan op volledig conform aan de warmtevraag en de vloerbekleding die door de bouwheer en het externe studiebureau bepaald werden.

De kunststof collectoren zijn verbonden met de verwarmingsinstallatie met SkinPress meerlagenbuizen van COMAP. Doordat alle gebruikte materialen van COMAP fabricaat zijn geniet het volledige systeem van een systeemgarantie van 10 jaar.

Wat denkt de professional

ALYXEL – Pol Lejeune

« Het gaat hier om de tweede aanbouw van een rusthuis. Vloerverwarming van COMAP heeft bij het eerste gebouw reeds bewezen uiterst comfortabel te zijn voor de bewoners.»
 

> Monteur : ALYXEL – www.alyxel.be
> Architect : ABM Architects - Frameries
> Bouwpromotor  : ABC Construction – www.abc-construction.be

Onze meest recente referenties

Zalmhaven Rotterdam - Een nieuwe dimensie in bouwlogistiek en ketensamenwerking

De Zalmhaven is een nieuwbouwproject in het hart van Rotterdam; bijna vijfhonderd hoogwaardige appartementen, verdeeld over een complex met drie torens. Een erv...
Lees verder  >

Hoogeveen - Jaren 50 woningen energieneutraal maken

Woningcorporatie Woonconcept start in 2020 met een ambitieus project: 44 woningen uit de jaren vijftig renoveren, als onderdeel van een plan om in 2050 energien...
Lees verder  >

Veenendaal – Oost

111 nieuwbouwwoningen op Wooneiland D
Lees verder  >