Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

VSK 2020

10 januari 2020
Evenementen

Ga je dit jaar tussen 4 en 7 februari ook naar de VSK-beurs in Utrecht?

Mis dan zeker de halte COMAP niet. Het team van COMAP Nederland zal er naast de nieuwe radiatorkranen ook de unieke aanpak in vloerverwarming voorstellen. Natuurlijk hebben we ook oog voor de derde generatie MultiSkin pers- en insteekkoppelingen.

Kortom stand 07.C010 is een niet te missen plek waar het hele team van COMAP Nederland je graag verwelkomt met uitstekende koffie van een echte barista.

Wat is er allemaal te zien op onze stand?

AutoSar, de maatstaf in radiatorkranen voor eenvoudige hydraulische uitbalancering, nu ook beschikbaar in onderblokken.

Hydraulische uitbalancering is een essentiële maar vaak complexe operatie. Over het algemeen worden daarvoor uitbalanceringsventielen op bepaalde strategische punten van het verwarmingscircuit geplaatst om de ongelijke debietverdeling te compenseren. Bij onjuist uitgebalanceerde installaties kan het comfort dalen en het energieverbruik aanzienlijk toenemen. De nieuwe AutoSar onderblokken zorgen nu voor uitbalancering bij radiatoren met reeds ingebouwd thermostatische appendages.

 


 

 

 

 

 

COMAP, Vloerverwarming met karakter

In 2018 kwam COMAP opnieuw op de markt met een compleet nieuwe drive.
Het succes liet niet op zich wachten en op twee jaar tijd werden heel wat mooie projecten gerealiseerd.
Benieuwd naar deze nieuwe en echt unieke aanpak?
Kom langs op onze stand en ontdek hoe het team, onder leiding van Geert Ververs, de markt van vloerverwarming aan het heruitvinden is.

 

 

 

 

 

 

MultiSkin, de derde generatie pers- en insteekkoppelingen van COMAP.

Al meer dan 20 jaar is COMAP MultiSkin dé trendsetter op de Nederlandse perskoppelingenmarkt. De bekende koppeling met de groene Visu Control ring onderging begin 2019 een volledige makeover, zonder afbreuk te doen aan de eigenschappen die hem door de jaren heen hebben gekenmerkt.


 

 

 

 

 

 

 

FlexoDesign, de 4 in 1 oplossing van COMAP voor design- en badkamerradiatoren

De COMAP FlexoDesign thermostaatkraan is speciaal ontworpen voor het gebruik op badkamer- en designradiatoren. Een unieke en fraaie thermostaatkraancombinatie voor de aansluiting naar de vloer en naar de muur dankzij het eenvoudig verstelbare centrale gedeelte. De thermostaatkop plaats je links of rechts.