Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

COMAP lanceert de Sensity op de markt, de bijzondere thermostaatkop voor werven

Sensity thermostaatkop voor werven
01 november 2017
Nieuwigheden

COMAP introduceert zijn Sensity-thermostaatkop op de Belgische markt. Deze stijlvolle en compacte thermostaatkop werd speciaal ontworpen voor grotere projecten. Zijn energieprestaties behoren tot de beste van de markt. Dat dankt de Sensity onder meer aan een vloeistofvoeler en de doordacht ontworpen ventilatiegleuven. Samen garanderen ze een maximale precisie en reactiesnelheid. In combinatie met een COMAP thermotaatkraan levert de Sensity een reële energiebesparing op: tot wel 20% in vergelijking met een handbediende kraan.

De Sensity-thermostaatkop leent zich bijzonder goed tot het gebruik in openbare gebouwen en sociale woningen, onder meer omdat hij kan uitgerust worden met een anti-vandalismekap die bovendien verhindert dat de inregeling wordt aangepast. Extra interessant voor projecten en instellingen die toegankelijk zijn voor het publiek is het feit dat de kop in een verstevigde uitvoering bestaat met een buigweerstand tot 100kg (of 110kg met verstevigde anti-vandalismekap). Een speciale uitvoering maakt bovendien de volledige afsluiting van de radiator mogelijk.

De Sensity is compatibel met de meeste thermostaatkranen op de markt en is beschikbaar in M28 en M30, met EN215 keuring.