Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

COMAP crew – Aarnoud Remmers

25 september 2020
Diensten

Een geboren Rotterdammer met een sterke focus op vloerklimaat; sinds september 2019 versterkt Aarnoud Remmers (‘64) de afdeling verkoop binnendienst / werkvoorbereiding.


Aarnoud heeft een lange carrière in de HVAC industrie achter de rug. Bij bedrijven als Carrier, APAC en IBK in verschillende functies, variërend van verkoop buitendienst en binnendienst tot werkvoorbereiding. Hij kent het klappen van de zweep binnen onze markt.


"Zelfs na al die jaren in de HVAC industrie zijn er iedere dag weer leermomenten. COMAP realiseert elk project in nauwe samenwerking met partners, op basis van specifieke eisen en wensen. Daarbij komen keer op keer nieuwe inzichten tot stand."


De ambities van COMAP, korte interne lijnen en directe communicatie met werkvoorbereiding bij opdrachtgevers en onderaannemers geven Aarnoud dagelijks veel plezier in zijn werk. "Ondanks de internationale omvang van COMAP is de impact van mijn werk zichtbaar. Dat maakt mijn functie juist zo interessant en leuk."


Actieve betrokkenheid en initiatie op verschillende momenten in proces van offerte-aanvraag tot en met uitvoering vullen zijn dagen. "Het maakt mij niet uit of dat grote of kleine projecten zijn. Wat telt zijn tevreden klanten en prettige, professionele samenwerking met onderaannemers."


De ambities van COMAP sluiten dus naadloos aan op die van Aarnoud. Met plezier en de opdrachtgever als middelpunt werken we samen richting de toekomst. Professioneel, vriendelijk, oplossingsgericht, flexibel en altijd op basis van duidelijke wederzijdse verwachtingen en afspraken.