COMAP Nederland

Wij zijn terug! ... met een eigen verkoopkantoor in Nederland

Feitelijk zijn wij nooit weggeweest echter werden onze Nederlandse activiteiten waargenomen door VSH. Vanaf 1 januari 2018 zijn wij terug als zelfstandige entiteit op de Nederlandse markt.
Voor het eerst in de geschiedenis hebben wij vanaf 1 januari 2018 een eigen vestiging in Nederland.

COMAP verdeelt het volledige gamma aansluitoplossingen en regelsystemen in Nederland.

COMAP Nederland met kantoor in Amsterdam is verantwoordelijk voor de technische en commerciële ondersteuning van de Nederlandse klanten. In nauwe samenwerking met onze verdelers en monteurs verdeelt COMAP zijn producten al meer dan 50 jaar op de Nederlandse markt.

Toonaangevend merk

Sinds 1947 behoort COMAP tot de meest gerenommeerde merken op het vlak van CV, sanitair en koeling. Zo zijn de koppelingen van de merken SKIN, de SAR verwarmingskranen en de thermostaatkoppen van SENSO als decenia lang echte referentieproducten voor de bouwprofessional.

Als specialist op het vlak van aansluitkoppelingen en regelsystemen zien we het als onze missie bij te dragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen door een combinatie van lagere energiekosten en een hoger comfort en veiligheid.  

Onze systemen en producten dragen rechtstreeks bij tot efficiënte installaties, duurzame systemen en een verhoogde productiviteit op de werf.

Kwaliteit “made in Europe”

  • Meerlagenbuizen, kunststofbuizen, perskoppelingen, snelkoppelingen en klassieke koppelingen, thermostaatkoppen en thermostaatkranen, stangregelventielen, sanitaire voorzieningen, vloerverwarming, … Het aanbod producten, technologieën en gamma’s van COMAP behoort tot het meest uitgebreide van de markt.
  • Als onderdeel van een Franse industriële groep, wordt het overgrote deel van onze producten ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, waar we over 2 industriële sites beschikken. Een derde fabriek staat in het Italiaanse Brescia, een regio waar een groot deel van de Europese verwerking van messing is geconcentreerd. Daarnaast worden een aantal producten in onze fabrieken in Denemarken en Engeland gefabriceerd.
  • Ons logistiek platform in het Franse Chécy (Loiret) staat in voor de volledige distributie naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.

Meer lezen over de geschiedenis van COMAP - (pagina enkel in het Engels beschikbaar)

Meer lezen over onze industriële en logistieke sites - (pagina enkel in het Engels beschikbaar)