Blijf up-to date,
schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Vloerverwarming en - koeling

Downloaden

De COMAP vloerverwarmingsystemen beantwoorden aan de meest veeleisende verwachtingen van vakmannen, bouwpromotoren en eindgebruiker inzake comfort en energie-efficiëntie:

  • Het intern COMAP studiebureau kan elk project begeleiden uitrekenen en zo de optimale dimensionering bepalen op basis van de specifieke eigenschappen van elk gebouw dat uitgerust wordt met vloerverwarming.
  • Naast deze ondersteuning kunnen de vakmannen rekenen op eenvoudig en snel te plaatsen vloerverwamingssystemen waarvan alle componenten perfect op mekaar zijn afgestemd.
  • De eindgebruikers eisen systemen die eenvoudig zijn in gebruik, duurzaam, economisch en ecologisch zijn.

5 goede redenen om te kiezen voor een COMAP vloerverwarmingssysteem:

1. Een erkend merk
Als Europese fabrikant heeft COMAP al meer dan een halve eeuw ervaring in vloer- of muurverwarming.

2. Een intern studiebureau tot uw dienst
Met één van de grootste studiebureau’s van België kunt u rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van ingenieurs en industriële tekenaars die tot in de kleinste details elk project in vloerverwarming uitreken en legplannen uittekenen. De gedetailleerde legplanen waarborgen de meest efficiënste en zuinigste installaties gekoppeld aan een maximaal gebruikscomfort.

3. Een volledige technische ondersteuning
De technische teams van COMAP zijn beschikbaar om samen met u de meest aangewezen oplossing uit te kiezen uit het brede assortiment en u de ondersteuning te bieden bijn de plaatsing.

4. Een breed gamma aan oplossingen
Het brede gamma aan COMAP oplossingen maakt het mogelijk om een antwoord te bieden aan alle verwarmingsbehoeften en de specifieke eigenschappen van elke vloer zowel bij installaties voor kleine wooneenheden als grote projecten.

5. Een systeemgarantie van 10 jaar
Het complete COMAP vloerverwarmingssysteem geniet van een garantie van 10 jaar.